Köögikodanikud: Hiina restoran Dao Hua (Eesti 2013)

“„Dao Huas“ avaneb mu ees järjekordne uus maailm - Hiina, mida ma nende köögi pärast väga armastan. Jättes kõrvale poliitika, huvitab mind „Dao Huas“ järgitav kokandusfilosoofia, mida praktiseerivad noored vihased mehed, kes on saanud koolituse Hiina ainsas kokakunsti kõrgkooolis - Chengdu kulinaariainstituudis. Mehed, kes usuvad, et vaatamata Eestis kiratsevale maitseaineturule, on siin siiski võimalik teha süüa nii nagu koduhiinas.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud