AegRuum Toit - hõrgutav teadus, 1/3 (Food - Delicious Science, Inglise 2017) (3)

Michael Mosley ja James Wong asuvad kulinaarsele seiklusele mööda maailma, et selgitada välja meie lemmikroogade algupära, väärtus ja mõte. Nii saab selgeks toiduainetes peituv hõrgutav füüsika, keemia ja bioloogia kuni molekulaarse tasandini välja. Esimene osa algab emapiimaga, mis sisaldab kõike lapsele vajalikku – rasvu, süsivesikuid, vitamiine ja mineraale.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud