Ööülikooli rännakud 1, 1/8: Bioloog Kristjan Piirimäe (ETV 2013)

Kõige huvitavamad asjad kõneldakse alati öösiti köögilaua ääres, kui käepärast kann auravat teed ja sõbrad ümber. Jätame maha ülikooli auditooriumi päevavalguslampide surina, telestuudio prožektorid ja läheme välja, otse „lätete pääle“, sinna kus puhkavad maailmakärast ning koguvad uusi mõtteid Ööülikooli õppejõud.

Oleme külas keskonnateadlasel Kristjan Piirimäel - teeme koos süüa, lõhume puid, arutleme vanaduse-nooruse teemadel; vanaisadest-vanaemadest; filosofeerime asjade maailma pealetungi üle ja viskame majast välja vana sohva. Väike tiir Juhan Liivi kodutallu, õhtul ööbikute laulu saatel, õitsema puhkevate õunapuude all, kõneleb bioloog Kristjan Piirimäe teemal "Vaimulim nii hämaras vaik", on külm ja näpud rasvased. Autor Jaan Tootsen, režissöör Erle Veber, kaamera Mihkel Soe, Ivar Taim, Erik Norkroos, Kullar Viimne ja Erle Veber.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Nõusolek isikuandmete töötlemiseks
Olen lugenud ERR-i internetipõhiste teenuste isikuandmete kaitse põhimõtteid, millega saab tutvuda siin.
Annan ERR-ile õiguse säilitada ERR-i infosüsteemis enda nime, isikukoodi ja e-posti aadressi ning kommenteerimise hetkel kasutusel olnud IP-aadressi kuni konto kustutamiseni.
Mittenõustumisel ei ole võimalik ERR.ee keskkonda kommentaare postitada.
Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud

ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.