Video

Eesti lood: Armastus käib kõhu kaudu (Eesti 2013)

Saade on järelvaadatav veel 261 päeva

Eestis on käimas niinimetatud toidurevolutsioon, mis väljendub uute ja populaarsete restoranide tekkes ning mis omakorda on restoranikultuuris ja kulinaariamaastikul pannud puhuma uued tuuled. Kokkade hoolika pilgu, loomingulise lähenemise ja täpse käe all valminud hõrgutised peavad vastama klientide üha teravamaks muutuvate ootustega. Mis on tunnustatud ja külastajate poolt armastatud restorani või peakoka valem? Milline on meistriks kujunemise tee?

Eesti üks tuntumaid peakokki Roman Zaštšerinski paotab vaatajale ukse koka elukutse ja restoranipidamise igapäevaellu. Pererestoran ettevõttena on Eestis tasapisi arenemas. Roman koos abikaasa Jana ja tädipoeg Igoriga on tänaseks avanud kaks tunnustatud restorani - "Moon" ning "Kolm Sibulat". Dokumentaalfilm näitab kokatöö köögipoolt ja avab neid tahke, millega restorani tavakülaline muidu kokku ei puutu. Režissöör Maria Kivirand, tootja Black Plastic Media Productions.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud